Purchasing Xanax Online Legal Xanax Bars Cheap Online Cheap Xanax Pills Xanax Buy In Uk Purchase Alprazolam Get Prescribed Alprazolam Online Buy Alprazolam 2Mg Online Cheap Alprazolam 2Mg Ordering Alprazolam Pills Alprazolam Online India
Order Alprazolam 2MgCheap Real Xanax Online
Buy Yellow Xanax Bars Online

 

 

Pühapäeval, 17. detsembril 2017 sõideti Sõmerpalus Adrenalin Arena Cup lastele esimene etapp, kus võistlustules oli ligi 150 last lähiriikidest.

 

Esimesena said võistlema kõige nooremad 50 junior, kuni 7-aastased poisid ja tüdrukud. Klassi kiireim, nii kvalifikatsioonis kui ka mõlemas võistlusstardis, oli Sebastian Kõiv (KTM, Saku MK), teine Enri Lustus (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kolmas Jakob Burmann (Husqvarna, RedMoto Racing)

 

50cc masinaklassis oli stardinimekirjas koguni 50 võistlejat, kellest ajasõidus ringiaega alla sekundi sõitsid koguni kolm poissi – Remi Felman (KTM, RedMoto Racing), Enriko Peilman (KTM, RedMoto Racing) ja Eeka Laaksonen (KTM, FIN), nende vahel käis ka põnev võiduajamine motokrossirajal. Kokkuvõttes punktide arvestuses astus poodiumi kõrgemaile astmele Remi (47p, 1. sõit I, 2. sõit II), teine Erniko (45p, 1. sõit III, 2. sõit I), kolmas Eeka (45p, 1. sõit II, 2. sõit IV).

 

Ka 65cc masinaklassi stardirivi oli muljetavaldav – kokku 45 võistlejat! Kvalifikatsiooni kiireim venelane Elisey Oreshkin (KTM) võitis kindlalt kvalifikatsiooni ja oli teistest üle ka sõitudes. Teise koha võitles endale välja soomlane Eelis Viemerö (KTM, 38p, 1. sõit II, 2. sõit V), kolmas Richard Paat (KTM, AYR Racing Team, 37p, 1. sõit VI, 2. sõit II).

 

Kuigi esikolmiku tulemused masinaklassis 85cc võivad esmapilgul sõiduprotokollis paista igavad, siis reaalsuses selgus esikolmik poodiumil alles teise sõidu viimastel ringidel. Peale jäi soomlane Sampo Raino (KTM), teine Edvard Bidzans Lätist (Husqvarna), kolmas soomlane Kasper Kangasniemi (KTM).

 

Kui eelmises klassis eestlastel poodiumile asja ei olnud (esimene eestlane alles üheksas), siis 125cc peaaegu täis stardipuus startinud kolm eestlast said kõik poodiumile – klassi kiireim mitmekordne sarja võitja Henry Vesilind (KTM, AYR Racing Team, 50p, 1. sõit I, 2. sõit I), teine Allar Pent (Yamaha, Sõmerpalu MK, 42p, 1. sõit III, 2. sõit II) ja kolmas Kairo Katkosilt (KTM, RedMoto Racing, 42p, 1. sõit II, 2. sõit III)

 

Adrenalin Arena tänab pikaajalist peatoetajat  ITM Electricut, lisaks A Le Coq’i, Roklin Ehitust,  korraldustiimi sujuvate võistluste toimumise, kiirabi ja Eesti kaitseväge ohutuse tagamise ning kõiki võistlejaid põnevate sõitude eest!

 

Võistlussarja järgmine etapp on 21. jaanuar 2018

 

 

Kõik tulemused ja ajad üleval: Can You Buy Alprazolam In India

Buy Original Xanax Online