Adrenalin Arena Baltic Master Cup 2016 I etapp 10.01!

Olenemata miinuskraadidest või ilmastiku olust, on motohallis plusskraadid ja paistab aastaringne päikene. Seda ka sel pühapäeval, kui sõidetakse selle aasta esimene ja kindlasti 2016 aasta talve üks põnevamaid võistlussõite Adrenalin Arena Baltic Master I etapp.
Rajal võtavad mõõtu nii MX kui ka mini MX masinaklassid, samuti ei puudu võistlustelt heaks tavaks saanud, õrnema sugupoole esindajad.
Millist kiirust näitavad tsiklimargi vahetuse läbi teinud Tanel Leok ja Andero Lusbo, kuidas on suvistest vigastustest paranenud kohalik krossiiidol Karel Kutsar, kas soomlastel – Joni Roosil ja Waltteri Koskinenil – on sõnaõigust säravamate kohtade jagamisel, kuidas läheb suurte meestega samas klassis, Eesti tuleviku lootustel, Jan Jakobsonil ja Hans Priidelil? – Neile küsimustele saad vastuse, kui võtad 10. jaanuari hommikul sihiks Sõmerpalu motohalli, kvalifikatsioonide algus 10.45, esimene start kl 13.00, pilet viiekas.

Adrenaliinirohket talve ja nael kummi kõikidele krossisõpradele!
Kohtumiseni pühapäeval:)

Andero Lusbo, winner of Adrenalin Arena Baltic Master 2015

Andero Lusbo, winner of Adrenalin Arena Baltic Master 2015