Võta sõber kaasa ja tule laupäeval Adrenalin Arenale omadele kaasa elama!

Sel laupäeval, 14. veebruaril sõidetakse Adrenalin Arenal kolmas etapp selle talve kuumemast motokrossi võistlusest Adrenalin Arena Baltic Master 2015.  Taaskord on oodata põnevaid sõite, sest MX Open masinaklassi kiiremad mehed kogunevad taas stardipuu taha. Esimese kahe mehe – Andero Lusbo (Suzuki, Kagu MK, 83p) ja Ardo Kauriti (Yamaha, Yamamoto, 80p) vahe on peale kahte etappi vaid kolm punkti. Kaugel pole ka soomlased Joni Roos ja Rene Ranniko.

MX 2 masinaklassis ootame kõiki motosõpru kaasa elama noorele, lootust andvale sportlasele – Jan Jakobsonile (Kawasaki), kes sel aastal on kahel eelmisel etapil üles näidanud head kiirust, võites mõlemad varajasemad Baltic Masteri etapid.

Lisaks sportlastele, kukub stardipuu ka harrastajatele, kes sel korral stardivad kolmes erinevas klassis. Samuti, nagu traditsiooniks on saanud, on eraldi start õrnema soo esindajale, kes järjest rohkem tunnevad huvi motokrossi vastu.

Pealtvaatajaid ootab 1400-kohaline tribüün ning soe Varese külalistemaja söök ja jook. Startide algus kl 13.00, pilet 5€