Jõulukuu Adrenalin Arenal

Päevad muutuvad järjest lühmaks ja külmemaks. Adrenalin Arenal on õnneks katus pea kohal ning termomeeter näitab alati üle nulli soojakraade – seega ükski ilmastikufaktor pole meile takistuseks.
Motokross on taaskord popp ning seetõttu oleme ka avatud pühade ajal – enne rasvast jõulupraadi söömist ootame rajale sõitjaid 24. 25. ning 31. detsembril kella 12-17, teistel päevadel oleme avatud tavapäraselt!
Lapsi (nii esmaproovijaid kui ka oma rattaga algajaid) ootame sõitma reedel, 20. detsembri hommikul alates kl 10.00. Peale proovisõite (orienteeruvalt kell 14.00) ootame lapsevanemaid vestlusringi, kus arutleme teemal “Sissejuhatus laste motokrossi”.
Järgmine lastehommik toimub aga kohe uue aasta alguses, 3. jaanuaril, vahetult enne Adrenalin Arena Cup lastele EKV II etappi. Seega lapsed halli sõitma ja võistlema, vanemad aga www.msport.ee kodulehele regama, et ikka iga laps peale võistluseid oma teenitud karika kätte saaks!

Jõuluvana kingikotti sobivad aga Adrenalin Arena kinkekaardid, mida võib kasutada nii igapäevasteks treeninguteks kui ka erinevate mootorrataste rentimiseks, kaardi väärtuse saad valida muidugi ise!

Adrenalin Arenal aitab treeninguid tõhusamaks muuta populaarsust koguv transponderite rent ning Ardo Kauriti ja Avo Leoki treeningud.
Kellele aga halli siseliiklus liiga tihe tundub, võib julgelt ise halli koos sõprade või väiksema grupiga välja rentida – detsembri eripakkumine 2=3 ehk siis makstes kahe privaattunni eest enne 31. detsembrit, saad alates 15. jaanuarist 3 tundi hallis privaatselt treenida!

Adrenaliinirohket jõuluaega!