Adrenalin Arena kutsub lapsi motokrossi sõitma!

Euroopa suurimal motokrossi sisehallil on hea meel teatada, et kohe-kohe läheb lahti meie uus talihooaeg, millele anname avapaugu uhke lastenädalaga.

Laste sügiskoolivaheaeg algab kohe esmaspäeval 21. oktoobril laste motokrossilaagriga, kus noori ja andekaid sportlasid juhendavad hinnatud motokrossitreener Avo Leok ja tippsportlane Ardo Kaurit. Kavas on peale intensiivse treeningu ka asjalikud töötoad ja väljasõidud, mis just väikestele tehnikaspordi huvilistele kohandatud on.
Reedel, 25.oktoobril ootame aga halli neid lapsi, kellel motokrossirattaga sõidukogemus puudub või on väga väike. Koos Motokrossipisiku eestvedaja ja motoentusiasti Hannes Prikkiga pakume lastele ja noortele vanuses 4-18 võimalust lihtsustatud motokrossirajal teha oma esimesi sõite kaherattalise sääreväristajaga – kogu varustus ja mootorrattad on hallis koha peal olemas, samuti ootame samaaegselt rajale 50juunior poisse ja tüdrukuid, kel samuti sõidukogemust vähe.
Reedene päev lõppeb aga esimese Adrenalin Arena Cup lastele etapiga, kus võistlustulle astuvad neli klassi – 50jun, 50cc, 65cc ja 85cc sportlased.

Kõigile teistele sõitjatele on hall ja uus motokrossirada avatud alates 22. oktoobrist.
Uuest rajast ülevaade
http://www.youtube.com/watch?v=AIDzkgQnlE0&feature=youtu.be