Adrenalin Arena tänab meeldiva talihooaja eest motohallis, kohtumiseni sügisel!

Kevad on lõpuks Eestimaa vallutanud ja pea kõik motokrossi välirajad avatud. Adrenalin Arena tänab kõiki sõitjaid, kes 2012/13 talihooajal treeningpaigaks ja võistluskohaks just motohalli valisid. Suvel oleme avatud ainult kokkuleppel ja ettehelistamisel!

Lisaks soovib motohall eraldi tänada meeldejääva hooaja ja koostöö eest peakohtunikku Mati Pärnasalut, raja ehitusega aidanud Aivar Arandit ja Marko Heinmäed, värskendava joogiga abistanud A le Coq’i, kosutava supiköögi eest Varese Külalistemaja, suurimat veebi ostu-müügikeskkonda Osta.ee-d, lastesõbralikku Niemelä, Prikkide ja Micheliste perekonda, meediapartnerit Võrumaa Teatajat, kvaliteetse alküülkütusega varustanud Aspenit ja Eesti kütusefirma Olerexi, tsiklitootjaid Hondat ja KTM-i, Eesti Mootorspordi Föderatsiooni ja muidugi kõiki, kes vähemal või suuremal määral Adrenalin Arena motokrossi edukale hooajale kaasa aitasid.
Kohtumiseni sügisel!
www.adrenalinarena.com