03.03.2013 Adrenalin Arena Enduro 2013 tõi starti 40 mootorsaani

Pühapäeval kihutati mootorsaanidega Sõmerpalus, kui toimus Eesti meistri-ja karikavõistluste etapp mootorkelguenduuros, Adrenalin Arena Enduro 2013. Rajal oldi poolteist tundi ja esimesena nägid finišilippu Line-X Team klassis sõitnud Sander Lõhmus ja Siim Vaide (Lynx). Veerand minutit hiljem tuli üle lõpujoone parim soolosõitja, Freetime Pro klassis sõitnud Priit Järvloo (Lynx, Kose AMK) ja kolmandana Line-X Team teise koha omanikud Mart Meeru ja Riho Kollist (Lynx, Sõmerpalu MK). Neljas oli kiireim mees Reinpaul Veteran klassis, Esa Polvinen Soomest (Lynx).

Freetime Pro klassis sai teise koha Urmas Uudmäe (Arctic Cat), Line-X Team arvestuses aga kuulus kolmas koht Heikki Rannikule ja Tarmo Raigile (Lynx, ESA). Reinpaul Veteran klassis oli teine Tauno Liiv (LYNX, Esa) ja kolmas Kaido Perm. Respo Hobby klassis oli kiireim Egrit Viitkin (Lynx, Sõmerpalu MK), teine Marek Eerik (Ski-Doo, ESA) ja kolmas Ojar Kirs (Lynx). Jakdisain Beginners klassis läks võit Aares Fjodorovile (Ski-Doo), teine Eiki Eilo (Lynx, Freetime Raing) ja kolmas Margo Lõhmus (Lynx, Jetsport). Naiste arvestuses oli võitja Maarja-Liisa Pettai (Ski-Doo), teine koht kuulus Aive Vonkile (Arctic Cat). Kokku osales Adrenalin Arena Enduro’l 40 mootorsaani.

Detailsed tulemused: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=871368