03.02 Eestimaa Talimängud – MOTOKROSS

2.märtsil toimus Adrenalin Arenal 12. Eestimaa Talimängude raames maakondade vaheline motokrossivõistlus.
Viieteistkümnest Eestimaa maakonnast oli esindatud koguni 13 ja laupäeva hommikuks oli kogunenud motohalli ligi 90 võistlejat.

MX Open masinaklassis oli võistlemas teiste eestlaste seas ka Leedu kiireim mees Vytautas Bucas, kes napilt, võrdsete puntidega Lääne-Viru maakonda esindanud Priit Rätsepa eest, napsas ära kõrgeima poodiumi koha. Kolmas koht läks Võrumaa meeskonna ridades sõitnud Karel Kutsarile. Päeva kiireima aja välja sõitnud Ardo Kauriti mootorratas jooks kokku juba enne kvalifikatsiooni lõppu ning võõra rattaga jätkates pidi Harjumaa mees täna leppima tagasihoidlikuma kohaga. Arvestatavad punktid oma maakonnale tõid ka Põlvat esindanud Andero Lusbo ja Rapla mees Juss Laansoo.

MX2 klassis tõi kindla võidu ja maksimum punktid Võrumaale, mõlemad sõidud võitnud, Karel Kutsar. Teisena astus poodiumile Lääne-Viru esindaja Kristjan Rätsep, kolmas oli Harju maakonna eest võistelnud Rain Koch.

Noorimad võistlejad rajal olid täna 85cc poisid, Harjumaale tõi punktilisa Rait Kaimer, kes oli kiireim mõlemas sõidus, teine oli Põlva meeskonda esindanud Reio Timmi, kolmas samuti Harju maakonna eest väljas olnud Andreas Hiiemägi.

Hobimehi oli täna rajale kogunenud koguni 44. Ida-Virumaa kõrgeimad punktid tõi Rauno Voldek, teine oli Valgamaa mees Tarmo Jaasi-Tamm, kolmas Põlvakas Tarvi Remmelgas.

Maakonna arvestuses saavutas 12. Eestimaa Talimängudel motokrossis esimese koha Põlva meeskond, teine oli korraldaja maakond Võru ja kolmas Harjumaa.

Teiste talimängude tulemused on üleval www.joud.ee