28. detsember – Adrenalin Arena Cup lastele EKV II etapp

28. detsembril 2012 toimus Adrenalin Arenal taaskord vahva lastepäev, toimus Adrenalin Arena Cup lastele EKV II etapp ja traditsiooniks saanud lastehommik.

Motohalli uksed avanesid juba kell 9.00, kui esimesed tsiklisõitjad oma mootorrattad käima panid – alata võis lastehommik, kus seekord noori motosõpru oli kokku 28, kellest pooled sõitsid kaherattalise mootorsõidukiga päris esimest korda.

Lõunaks oli kokku aga kogunenud juba ligi 60 motospordisõpra nii Eestist, Lätist, Soomest kui ka Venemaalt ning võistlema hakati neljas klassis – 50junir, 50cc, 65cc ja 85cc.
Kõige pisemaid, ehk 50junior poisse, kogunes stardipuu taha 15. Ühiselt – nii peakohtuniku, lastevanemate kui ka võistlejate – otsusel, sõideti seekord täispikka rada. Kõik lapsed olid ühtviisi südid ja uhlkelt lõpetati mõlemad sõidud. Kahe sõidu paremusel oli esimene Kennet Nurja, teine Richard Paat, kolmas Karl Kutsar.
Järgmisena astusid võistlustulle 50cc poisid, võitlus esimese koha eest käis mõlemas sõidus pea finišijooneni välja, kuigi esimese sõidu võitis Venemaa sportlane Ilias Krasnitskiy Otto Jaasi-Tamme ees, pidi ta üldarvestuses leppima teise kohaga, sest otsustavas teises stardis oli eespool sedapuhku Jaasi-Tamm, kolmas koht läks kindlalt Mikk Kallionile.
65cc poisse oli taaskord stardirivis kõige rohkem. Selle klassi kindel võit läks nr 33 all sõitvale Meico Vetikule, tema järel oli venelane Danil Zhilkin, kolmas Henry Vesilind.
85cc esikohavõitlus oli küllaltki tuline, kvalifikatsioonis parima aja välja sõitnud Jan Jakobsonile sai kohe esimeses sõidus tehtud viga määravaks ka hilisemate poodiumi kohtade jagamisel, leppida tuli kokkuvõttes teise kohaga, esimene oli Hardi Roosiorg, kolmas Rait Kaimer.
Võistluste tulemusi saab näha SIIT ning pilte SIIT!

Suur aitäh Mati Pärnasalu, Michelisi perekond, Auhinnapood, FlexOil, A le Coq ja kõiki, kes võistluste õnnestumisele oma panuse andsid!