Adrenalin Arena Cup esimese etapi superfinaali võitis Harri Kullas

17.12.2012

Laupäeval, 15. detsembril peeti Sõmerpalus Adrenalin Arena motohallis sarja Adrenalin Arena Cup esimene etapp. Kohal olid kiired eestlased ja nende konkurendid lähinaabrite juurest. Viimasel hetkel otsustas startida ka Harri Kullas, Soome parim krossimees, kes uuel aastal sõidab MM-sarjas Itaalia meeskonna Gariboldi Honda ridades. Päeva tipphetkeks oli superfinaal ja just Kullas oli see, kes seal võidu võttis.

Superfinaali pääsesid MX1 ja MX2 viis esimest, MX 2 jun kaks esimest, MX B ja MX C 1 võitjad. Esmalt haaras superfinaalis liidrikoha varem MX2 klassis teise koha saanud Sõmerpalu oma poiss Karel Kutsar, kelle järgi kihutasid MX1 klassi teine ja kolmas mees Vytautas Bucas Leedust ja Harri Kullas. Neile järgnes MX 1 klassi võitnud Priit Rätsep. Kullas suutis mööduda nii Bucasest kui Kutsarist ja tõusis liidrikohale. Kutsar püsis kolmandal kohal sõidu viimaste ringideni, kui tänavune MX2 klassi Eesti meister Priit Rätsep temast möödus ja superfinaali Kullase ning Bucase järel kolmandana lõpetas.

Adrenalin Arena Cup esimese etapi tulemused klasside kaupa

MX 1: Priit Rätsep, Vytautas Bucas, Harri Kullas

MX 2: Davis Ivanovs, Karel Kutsar, Paulss Jonass

MX 2 jun: Tomass Sileika, Aron Lenzius, Christopher Talli

MX B: Tarmo Jaasi Tamm, Jere Lipponen, Tarvi Remmelgas

MX C: Urmel Kelder, Mihkel Kaarov, Kevin Partanen

Women Open: Kris Jalas, Kristiina Raba, Meeri Lonn

Adrenalin Arena Cup esimese etapi detailsed tulemused: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=861432

Adrenalin Arena teine etapp sõidetakse juba uuel aastal, täpsem kuupäev on veel lahtine ja avaldatakse www.adrenalinarena.com ja www.msport.ee lehekülgedel.

Fotol MX 1 esikolmik, vasakult: Vytautas Bucas, Priit Rätsep ja Harri Kullas.