Motohall kuulutab välja võistluse!

Hea Adrenalin Arena külastaja. Motohalli meeskonnal on hea meel teatada, et meie kolmas hooaeg on juba käimas!

Ootame teid treenima tavapärastel aegadel:
Kl 14-21 teisipäev-reede
Kl 10-21 laupäeval
Kl 10-18 pühapäeval
Esmaspäeviti oleme suletud, kuid halli on võimalik rentida privaattundideks.

Samuti on toimunud väiksed muudatused hinnakirjas, mis soosivad treenimist nädalasisestel päevadel (nelja tunni hind sama ja kogu päev odavam kui eelmine aasta!), nädalavahetusel (reede-pühapäev), on hinnad veidike tõusnud, sest ka halli kommunaalkulud tõusevad. Need aga, kes plaanivad halli tihedamini külastada, soovitan osta hooajapileti või 10x kaardi, sel juhul ei ole vahet, kui kaua ja mis päeval või kellaajal halli kasutate! Alates 1. novembrist on hallis kohustuslik sõita ASPEN või alküülbensiiniga, viimast saab osta ka Arenalt 3€/liiter.

Sel hooajal peab Adrenalin Arena arvestust nii kuu- kui ka hooajapõhiselt maakonniti ja ka riigiti eraldi hallis treenivate inimeste seas. Iga kuu lõpus (alates novembrist) tehakse kokkuvõte, kes on halli kõige rohkem külastanud. Võistlusel osalemisese soovist teavita administraatorit! Auhinnad paneb välja Adrenalin Arena.

Lisaks ootame aktiivselt motoklubisid halli treenima, küsige julgelt parimate hindadega täispakette ööbimise ning toitlustusega. Soovi korral palun broneerige privaattunnid ja hall võimalikult varakult!

Palun teil jägida ka meie kodulehte – www.adrenalinarena.com – kus on alati üleval viimane info võistluste, sündmuste ja lahtioleku aegade kohta.