Adrenaliini täis koolivaheaeg Arenal!

Sügiskoolivaheaeg Adrenalin Arenal pakub ulatuslikku lasteprogrammi juba kogenud noortele motosportlastele, kuid ootab ka alles uudishimulikke lapsi esmakordselt väikest tsiklit proovima. Lasteprogramm koosneb motolaagrist, lastehommikust ja Adrenalin Arena Cup latsele I etapist.

Sügiskoolivaheaeg Adrenalin Arenal pakub ulatuslikku lasteprogrammi juba kogenud noortele motosportlastele, kuid ootab ka alles uudishimulikke lapsi esmakordselt väikest tsiklit proovima. Lasteprogramm koosneb motolaagrist, lastehommikust ja Adrenalin Arena Cup lastele EKV I etapist.
22.-25. Oktoober korraldavad Adrenalin Arena ja hinnatud motokrossi treener Avo Leok noortele koolivaheajal õpetliku treeninglaagri. Peale tavapäraste üldfüüsilise ja motokrossi treeningute, toimub esmaabi koolitus ja liikluseeskirjaga tutvumine.
26. oktoobril toimub võistlus Adrenalin Arena Cup EKV lastele I etapp, kus mõõtu võetakse neljas klassis – 50JUNIOR, 50CCM, 65CCM, 85CCM (laagri ja võistluste info 509 8816 – Reet Lulla, võistlustele registreermine www.msport.ee). Enne võistluseid, kell 9-13 toimub aga Lastehommik, kuhu ootame alles neid lapsi ja noori, kes varem pole mootorratastega kokku puutunud. Juhendaja abiga saab proovida pisikest motokrossiratast Yamaha PW 50, Honda50cc, Honda 70cc, Honda100cc ja katsetada turvavarustust. Jagame kogemusi motokrossiga alustamiseks, kasulikke nõuandeid päris pisikestele ja nende vanematele.
 Esimesele proovisõidule on paras tulla lapsega, kes saab jalgrattal hakkama ilma abiratasteta. Proovisõidu hind 30 min. 15 eurot. Lisaks ootame samal ajal sõitma ka oma ratastega väikseid motokrossi sõpru (10€/4h).

Registreeri sõidule hannes@pyyne.ee, lisainfo 529 6556

Las laps proovib!