Adrenalin Arena Cup 2012 lastele ja Lastehommik

23. märts käis tihe sagimine Adrenalin Arenal. Reede hommikul oli Euroopa suurimasse motokrossi sisehalli kogunenud ligi 80 last ja noort vanuses 3-14 aastat, kellest osa proovis mootorratta sõitu esimest korda, teine osa aga juba astus võistlustulle.

Adrenalin Arena Cup lastele oli mõeldud neljale võistlusklassile – 50juunior, 50cc, 65cc, 85cc.
Esimesena astusid stardipuu taha 15 kõige pisemat, ehk siis 50 juuniori poisid ja tüdrukud, noorim vaid viie-aastane. Kvalifikatsiooni ja kahe stardi järel oli parim Mikk Martin Lõhmus, tema järel Mikk Kallion ja kolmanda koha sai Robin Lill.
Teisena astusid poodiumi kõrgemate kohtade eest võistlema 50cc poisid. Esikoha eest käis tuline võitlus, kuid võistluses jäi peale Andren Kaju, tema järel Kevin Sleng, kolmas aga venelane Andrey Shcherba.
65cc stardis oli koguni 20 noort sportlast, esikolmikusse seekord eestlastel asja ei olnud, esikoht läks Venemaale Daniil Baladinile, teine ja kolmas koht aga Lätti Valters Loginsile ja Rainers Zuksile. Esimene eestlane oli viies, number 30 all sõitev Madis Lepikov.
85cc seas jäi poodiumi kõrgeim koht kindlalt Eestisse, mõlemad sõidud võitnud Christoper Tallile, teine ja kolmas koht läksid seekord Soome Miro Sihvonenile ja Antti Ahtilale.

Täpsemad tulemused ja ajad www.mylaps.com
Pildid Adrenalin Arena Facebooki lehel

Adrenalin Arena tänab kõiki osavõtjaid, lapsevanemaid, sponsoreid, toetajaid ning kogu korraldusmeeskonda!