Adrenalin Arena Cup teise etapi võitis Gert Krestinov, üldvõit läks Toms Macuksile

Laupäeval jätkusid Sõmerpalus Adrenalin Arenal superkrossi põnevad sõidud. Lisaks krossile valiti Adrenalin Arena Cup teise etapi ajal välja ka Miss Superkross 2011. Sõidud olid taas ülipõnevad, teise etapi võit oli Gert Krestinovile väike lohutus peale esimese etapi tagasihoidlikku esitust, sarja üldvõit läks Lätti.
Sarnaselt esimese, reedel sõidetud etapiga pääses läbi eelsõitude, lohutussõitude, poolfinaalide ja last chance sõidu finaali 14 krossimeest. Suuri üllatusi selles seltskonnas ei olnud, suures plaanis olid kõik etapivõidu soosikud stardipuu taga. Sarnaselt esimese etapiga haaras kohe liidrikoha Gert Krestinov, Aigar Leok ja Andero Lusbo tema järel. Esimesel päeval säranud Toms Macuks Lätist ja Vytautas Bucas Leedust alustasid tagasihoidlikult ja ette rutates võib öelda, et Bucas finišilippu ei näinud kui ta peale kukkumist katkestas. Liidrite osas finaalis enam muutusi ei toimunud, Gert Krestinov tegi perfektse esituse ja ei lasknud kellegil esikohta ohustada, tema järel teisel kohal lõpetas sõidu Aigar Leok, kolmandaks sõitis end avaetapi võitnud Toms Macuks. Neljas oli USA superkrossi äss Jason Thomas, viies Davis Livs Lätist ja kuues Andero Lusbo.
Kahe etapi kokkuvõttes läks etapivõit ja sellega kaasnev 1000 euro suurune preemia Toms Macuksile, kes edestas kolme punktiga Aigar Leokit.
Gert Krestinov: „Täna sujus kõik hästi, kolm stardivõitu ja etapivõit. Pidasin füüsiliselt hästi vastu ja suutsin sõite kontrollida, see näitab, et olen ettevalmistusega uueks hooajaks õigel teel.“
Aigar Leok: „Väga lahe võistlus, tänud korraldajatele. Sõit oli okei, kohaga võib rahul olla, kuid kahjuks läks üldvõit Lätti. Oleks pidanud finaali võitma, eks üritasin, kuid ei tulnud välja. Vaatamata sellele ürituse ja nädalavahetusega rahul.“
Adrenalin Arena Cup 2011 teise etapi detailsed tulemused leiab siit: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=739147
Adrenalin Arena Cup raames selgus ka Miss Superkross 2011, kelleks kolme kandidaadi seast osutus Irelie Kask. Tema fotod hakkavad kaunistama Adrenalin Arena 2012 aasta kalendrit.

Pressiteate autor: Margus Kiiver