Adrenalin Arena Cup 2011 stardis on ka Aigar Leok ja Gert Krestinov

9.-10. detsembril köetakse Sõmerpalus asuv Adrenalin Arena tulikuumaks, kui seal toimub kahel päeval selle talve suurim rahvusvaheline superkrossi show Eestis. Lisaks rajule kihutamisele rajal saab mõlemal päeval osa mõnusast show’st ja heast muusikast. Sõitjate motivatsiooni tõstavad rahalised auhinnad ja line-up täieneb tuntud sõitjatega sisuliselt iga päev. Nüüd saame raporteerida Aigar Leoki ja Gert Krestinovi osalemisest.
Aigar Leok osaleb Adrenalin Arena Cup 2011 sõitudel TM enduurotsikliga, tegu on E3 klassi 2-taktilise 300 cc rattaga, millega Aigar uuel aastal enduuro MM-sarjas sõitma hakkab. Aigar on juba sisehallis harjutanud ja siseinfo ütleb, et ringiajad on üsna muljetavaldavad! Gert Krestinov, kes uuel aastal Suurbritannia tiimis Motovision kihutab, on Sõmerpalus samuti joonel Hondaga. Eesti kiiretest poistest saab kindlasti esile tõsta Sõmerpalu MK enda sõitjaid Martin Leokit ja Taavi Nassarit, siis veel Andero Lusbo, Jüri Triisa, Henri Roosiorg, Karel Kutsar, Elary Talu jpt.
Tänase seisuga lähevad võistlustulle ja Adrenalin Arena Cup 2011 üldvõidu eest võitlema SEITSME rahvuse esindajad. Eesti oma poiste kõrval võtavad mõõtu lähinaabrid soomlased, lätlased (Davis Ivanovs, Davis Livs, Toms Macuks), kohal on kiiremad mehed Leedust (Vytautas Bucas). Samuti on leidnud tee Adrenalin Arenale Sõitjad Inglismaalt (Stuart Houlston), kuid kaugemaks tulijaks on AMA superkrossisarjas sõitev Jason Thomas USAst.
Masinaklasse on üks, Open, mis teeb pealtvaatajale asja äärmiselt lihtsaks. Sõitja, kes paneb kinni mõlema päeva finaalsõidud võib taskusse libistada 2000 eurot (2×500€ etapivõidud, 1000€ Cup’i võit). See, kas ta investeerib selle tulevikku või teeb sõpradele ametlikul afterparty’l Madhouse’is välja, on tema enda otsustada. Kahel päeval järjest toimub võistlus kahe etapi võidu peale ning kokkuvõttes Adrenalin Arena Cup 2011 üldvõidu peale, lisaks esikoha auhindadele saavad vääriliselt auhinnatud mõlema etapi kuus parimat!
Sõitude vahel hoiavad tuju üleval kaunid tantsutüdrukud, offroad autod, trikihüpped, parkour. Toimub ka Miss Superkross 2011 valimine. Soojade söökidega kostitab Lokaal Sumin ja keelemärjukesega on kohal A le Coq.

Aigar Leok